Wines & Cava Business Forum
Wines & Cava Business Forum

WINES & CAVA BUSINESS FORUM és un esdeveniment de negocis amb la participació de productors i elaboradors de vi i cava de Catalunya, i importadors i distribuïdors de països tercers, amb l’objectiu principal d'establir relacions comercials entre les empreses catalanes de vi i cava i els operadors dels mercats convidats.

Catalunya, una economia oberta i dinàmica

CATALUNYA ÉS UN PAÍS DE L’EUROPA MEDITERRÀNIA

amb un PIB que supera els 200 mil milions d'euros, i un PIB per càpita de més de 28 mil euros.

amb una extensió de

0 km2

compta amb una població de

0 milions d'habitants

El teixit industrial representa el 20,2% del VAB. Hi destaquen les indústries:

alimentació i begudes

0%

química i refinació de petroli

0%

metal·lúrgia i fabricació de productes metàl·lics

0%

material de transport

0%

La indústria vitivinícola, amb unes vendes netes de més de 300 milions d’euros l’any, constitueix el tercer sector agroalimentari de Catalunya.

El sector vitivinícola català té una estructura molt sòlida i competitiva.

Més de 22.000 persones treballen en el sector de les vinyes, cellers i serveis associats. Hi ha hagut un creixement continu en l'àrea coberta per vinyes inscrites amb Denominacions d’Origen de Catalunya com a conseqüència de la millora constant de la qualitat del raïm produïdes en aquestes zones.

Enòlegs i productors de Catalunya estan en constant recerca de grans vins. Els ajuda en aquesta recerca una llarga tradició que ha estat enriquida per les tècniques i mètodes de producció més innovadors. Això els ajuda a obtenir vins amb caràcter complex, matisos rics d'un territori que, si bé és relativament petit, presenta una gran diversitat de paisatges, microclimes i varietats de raïm.

Una gran capacitat tècnica i humana, instal·lacions i enòlegs de primer nivell, clima i territori privilegiats per al conreu de vinya.

Dins d'una ampolla de vi català hi ha tradició, cultura, paisatge, recerca, innovació i tecnologia, ambició i passió. Per això, el mercat natural del vi català és el món.

 

MERCATS CONVIDATS

MERCATS CONVIDATS

COMITÈ ORGANITZADOR

Logo Prodeca
Logo Incavi
Logo Pime Cava
Logo Institut Català del Cava
Logo Associació Vinicola Catalana

Amb la col·laboració de:

Acció Logo

Avís legal

D'acord amb la Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal 15/1999, de 13 de desembre, Promotora d'Exportacions Catalanes SA (en endavant PRODECA), amb domicili a Gran Via de les Corts Catalanes, 620, principal, 08007 Barcelona, i NIF A58241316, informa que les imatges contingudes al seu portal web www.meatbusinessforum.cat formen part d'un fitxer propietat de PRODECA. La finalitat d'aquest fitxer és la promoció, a través del seu portal, de les activitats que desenvolupa PRODECA. PRODECA garanteix que, quan ho desitgeu, podreu exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, enviant un escrit a l'adreça postal anteriorment indicada, amb la referència "PROTECCIÓ DE DADES", o a través del correu electrònic prodeca@prodeca.cat.

En concret, per exercir correctament els vostres drets, haureu d'indicar clarament en el vostre escrit els següents aspectes:
- Nom, cognoms i fotocòpia del Document Nacional d'Identitat
- Petició en què es concreta la sol·licitud
- Domicili a efectes de notificacions.

Alhora, informem que PRODECA es reserva la llibertat d'eliminar de la seva web qualsevol contingut que interpreti que vulnera la legislació actual aplicable.

D’acord amb l’article 17.1 de la Llei 19/2014, la ©Generalitat de Catalunya permet la reutilització dels continguts i de les dades sempre que se'n citi la font i la data d'actualització i que no es desnaturalitzi la informació (article 8 de la Llei 37/2007) i també que no es contradigui amb una llicència específica.